pirinsko.comДама от Пиринско се обясни по нестандартен  начин в любов

...
pirinsko.comДама от Пиринско се обясни по нестандартен  начин в любов
Коментари Харесай

Дама от Пиринско се обясни в любов на бившия си по брутален начин навръх Свети Валентин

pirinsko.com

Дама от Пиринско се изясни по ексцентричен  начин в „ обич ” на някогашната си половинка пишейки върху автомобила му: „ Ти си ми всичко ” „ Обичам те ”, „ Боклук ”. Изобретателната жена избра да насочи любовното си обръщение до „ мъжа на сърцето си ” точно на днешния Ден на влюбените.  



И с цел да е сигурна, че то ще стигне до  колкото се може повече хора най – невъзмутимо го направи измежду бял ден, пише Pirinsko.com. За още по-голяма сигурност, тя даже щракна колата заедно с надписа върху нея, след което фотото стремително откри мястото си във фейсбук, където бе споделено стотици пъти от потребителите, множеството, от които дами.

Коментарите също не закъсняха бидейки повече от развеселяващи и „ състрадателни ”. „ Горкият човек, какъв брой ли е сгафил с цел да изподраскат по този начин колата му ”?, възкликна Анелия М.

Гергана П. пък окуражи: „ Не знам какво е направил, само че сигурно има причина по тази причина пояснение в обич. Не бих желала да съм на негово място в този момент ”.

Въпреки че фотото на изподраскания автомобил набра огромна известност в обществената мрежа предвид на днешния Свети Валентин, по този начин и не стана ясно чие е возилото, както и града, в който случката се разигра.

Едно е несъмнено обаче - притежателят му несъмнено ще помни за дълго днешния празник и то не по най – положителния метод. Все отново му остава утехата макар несполучливия Свети Валентин да удави  тъгата с алено Трифонско вино.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР